Amazonas különleges díszhalak boltja
Nem találta?

Nem találta meg a halat amit keres?
Írja be a nevét és értesítjük, amint beszereztük.

Rólunk


A webáruház szünetel!


Cégfilozófiánk a minőségi haltartás, minőségi akvarisztika népszerűsítése, és ezen belül is kiemelten a különleges, ritka halfajok, édesvízi csigák, rákok, gerinctelenek elérhetővé tétele valamennyi akvarista számára, lakóhelytől függetlenül.

Telephelyünkön jelenleg mintegy 100 akváriumban, 25 000 liter vízben gondozunk és tenyésztünk díszhalakat.

Általában 200-250 közötti a tartott és eladásra kínált Fajok száma, amely egyedülállónak mondható a hazai kereskedések, gyűjtemények között!

Telephelyünkön egy teljesen szeparált karantén terület is kialakításra került egyelőre 4000 liternyi akváriummal, hogy valóban karanténozott, beszoktatott díszhalakat kínálhassunk a vásárlóink számára! 

Kiemelt figyelmet fordítunk a halak mellett az édesvízi csiga ritkaságokra is. Ezekből igyekszünk a lehető legszélesebb választékot nyújtani. Heti rendszerességgel érkeznek importjaink a világ mintegy 20 országából, havonta meglátogatva a főbb Német, Cseh, Holland nagykereskedéseket, valamint számos hazai tenyésztőt is. Mindezt azért, hogy a magyar akvaristák számára is be tudjuk szerezni a legújabb érdekességeket, frissen felfedezett fajokat, ritka tenyészváltozatokat. Vagyis minden olyan díszhalat, amelyet régóta keresnek, de mindeddig sikertelenül. Önmagunkkal és kollégáinkkal szemben is elvárás, hogy minél jobban értsünk a díszhalakhoz, ne hozhasson zavarba, ha egy érdeklődő épp Nothobranchius jubbi-t szeretne.

Nem célunk az "átlagos" állatkereskedések, díszhalboltok konkurenciájává, alternatívájává válni. Sokkalta inkább, kiegészíteni azokat! Kínálatunkból hiányzik számos, máshol megszokott, bármikor beszerezhető halfaj. Akváriumkapacitásunkat, energiánkat nem szeretnék lekötni sem neonhalak, sem ezüstmollik vagy piros plattik tartására, ezeket igyekszünk különleges tenyészváltozataikkal pótolni, mint a fátyolos-gyémántneonhalak, vérzőszívű plattik, különleges sympson-lírafarkú xifók.

A nálunk vásárolt halak eredetéről pontos felvilágosítást adunk, ez meglátásunk szerint egyedi a hazai kereskedések között.

Fővárosi vásárlóink számára lehetőség nyílik az állatok személyes kiválasztására, átvételére is a belvárosi telephelyünkön a VI. kerületben, előre egyeztetett időpontban. Míg vidékre teljes körű, országos kiszállítást vállalunk. A vidékre kért halakat minden esetben a csomagoláskor folytatott állatorvosi vizsgálatot követően szállítjuk le.

A honlapunk tartalmát igyekszünk folyamatosan aktualizálni, hogy tényleg csak a készleten lévő fajok, méretek, teljesen egészséges egyedek szerepeljenek rajt, ezzel is megkönnyítve a vásárlást. Garantálva, hogy a rendelésének, elképzelésének leginkább megfelelő egyedeket fogja megkapni nálunk. A webáruházban szereplő fajokat Nem a megrendelést követően szerezzük be! Csak a már karanténozott egyedek kerülhetnek be a katalógusba.

Amennyiben van olyan élőlény, amelyet régóta keres és még az oldalunkon sem talált meg, jelezze azt felénk és tájékoztatjuk a beszerzési lehetőségekről.

Ugyanakkor, ha olyan halfajt, változatot Tenyészt, amely nem szerepel a készletünkön, nyugodtan írjon nekünk! Magánszemélyektől adás-vételi szerződéssel rendszeresen veszünk át érdekes, magas minőségű halakat!