Amazonas különleges díszhalak boltja
Nem találta?

Nem találta meg a halat amit keres?
Írja be a nevét és értesítjük, amint beszereztük.

Megrendelési információk


A Webshop megszűnt, megrendeléseket nem fogad, nem teljesít!

 

 

 

ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Az alábbi feltételek vonatkoznak minden Vásárló és az AMAZONAS.HU (Exofish Kft. Székhely: 1121 Budapest, Zugligeti u. 48/1., Telephely: 1066, Budapest, Weiner Leó utca 8), továbbiakban AMAZONAS.HU között létesülő üzleti kapcsolatra. A megrendelés pillanatában érvényes feltételek az irányadók. Ettől eltérő kondíciókról a felek csak írásban állapodhatnak meg. A megrendeléssel a Vevő elfogadja a vásárlási, a fizetési és az egyéb feltételeket. Az AMAZONAS.HU weboldalon történő megrendeléssel a Vevő szerződést köt a honlapot és a weboldalt üzemeltető Exofish Kft.-vel. MEGRENDELÉS LÉNYEGES TULAJDONSÁGAI A vásárolt élőállatok vagy áruk jellemzőit 41/2010.(II. 26.) Kormányrendeletnek megfelelően az ismertetőből  és a halakhoz kapott írásos dokumentációból tudhatja meg. Az esetleges pontatlanságokért felelősséget az AMAZONAS.HU nem vállal, - azonban mindent megteszünk, hogy téves információk ne kerüljenek fel az oldalra. A feltöltött képek bizonyos esetekben illusztrációk, nem a konkrét állatot/terméket ábrázolják. Az AMAZONAS.HU fenntartja a jogot, hogy bármely állatfajtának vagy termékének forgalmazását külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse, akár megrendelés után is.

MEGRENDELÉS MENETE

Megrendelést leadni e-mailben vagy online felületen keresztül lehet, telefonos megrendelést nem fogadunk el. Kivéve, ha olyan megrendelésről van szó, amely nem található meg a weboldalon és előzetes egyeztetés történt. Megrendelésével a Vevő kötelezően elfogadja az ajánlatot és szerződést köt. A megrendelés automatikus elfogadása azonban AMAZONAS.HU részéről nem kötelező érvényű, azt a megrendelés visszaigazolásával fogadja el, ez minden esetben válasz e-mailben vagy faxban történik. AMAZONAS.HU Jogában áll visszautasítani, vagy elfogadni egy megrendelést pl. a Vevő hitelképességének elbírálása után. AMAZONAS.HU fenntartja a jogot mennyiségi korlát alkalmazására is.
RENDELÉS VISSZAMONDÁSA

A 17/1999. Kormányrendelet értelmében a Vevőnek jogában áll elállni a megrendeléstől, élőállat lévén a rendelés visszaigazolásban szereplő átvétel dátuma időpontját megelőző 30 napon kívül, kötelezettség és mindenféle indokolás nélkül, írásos formában kell benyújtani faxon, vagy e-mailben. Ezen az időszakon belül kártérítés ellenében lehetséges, 30 napon belül, de 15 napon kívül a lemondás összértékének 25%-a, 15 napon belül a lemondás összértékének 50%-a a kártérítés összege.
Amennyiben a Vevő valamilyen alapos ok hiányában előzetes lemondás nélkül megtagadja az átvételt, az AMAZONAS.HU jogosult visszatartani az előleget, megrendelt halfaj függvényében akár a teljes vételárat.
TULAJDONJOG ÁTRUHÁZÁSA

A vásárlással mindenesetben tulajdonjog átruházás történik az Eladóról a Vevőre. A tulajdonjog azonban mindaddig AMAZONAS.HU tulajdona marad, amíg a teljes összeget a Vevő meg nem fizeti.
EGYÉB RENDELKEZÉSEK

Mindennemű megrendelés, a vásárlási, a fizetési és az egyéb feltételek egyöntetű elfogadásával írásbeli szerződésnek minősül, az AMAZONAS.HU a megrendelés teljesítéséig iktatja, majd annak teljesítése után 30 nappal megsemmisíti, ezért a későbbiek folyamán a megrendelések nem hozzáférhetők.
VÉTELÁR

A vételár mindig a feltüntetett ár Euróban vagy Forintban meghatározva, amely tartalmazza a mindenkori magyarországi ÁFÁ-t (27%). A fizetésre a mindenkori megrendeléskori ár/árfolyam érvényes, amely a visszaigazolásban Euróban, és az aktuális árfolyam megjelölésével Forintban, vagy csak Forintban jelenik meg. AMAZONAS.HU fenntartja az árak változtatásának jogát!


FIZETÉSI FELTÉTELEK

Fizetési módok:

1. Előre fizetés
Előre fizetéskor a Vevő a megrendelés után, de a termék átvétele előtt fizet. A megrendelést követően az Exofish Kft. bankszámlájára átutalja, vagy befizeti az összeget. A közlemény rovatban feltünteti a megrendelő nevét. A megrendelés, a vételár fenti bankszámlánkra történő beérkezésekor véglegesítődik, ezért csak ezután kezdődik meg a megrendelés teljesítése. Az eredeti számlát átvételkor kapják meg a Vevők. Az átutalási, vagy egyéb bank által levont díjak a Vevőt terhelik. 2. Személyes átvétel Személyes átvétel választásakor nincs szállítási költség. A személyes átvétel kizárólag előre történt időpont- és helyszínegyeztetéssel történhet, annak érdekében, hogy az állatok készen álljanak az átvételre. Személyes átvételkor a Vevő (számla ellenében) készpénzzel fizethet. MÉRETEK A kínálatban szereplő árak a feltüntetett méretekben érvényesek, egyes halaknál felár ellenében lehetőség van a listában szereplőtől eltérő méretű állatok beszerzésére is. GARANCIA A megrendelés visszaigazolásában vállalt nemi arányokra, méretekre, valamint a halak egészségi állapotára, az átvételtől számított 24 óráig garanciát vállalunk. Elhullás vagy egészségi állapottal kapcsolatos aggály esetén a garancia idő lejártáig kérjük, hogy fényképet is mellékeljenek a problémás egyedekről. Elhullás esetén a tetemek bekérésének, elszállításának jogát fenntartjuk. A garanciaidőn belül elhullott egyedek cseréjéről vagy az értékük visszafizetéséről az Amazonas.hu egyoldalúan dönt. ÁTVÉTEL Kizárólag előzetes egyeztetés alapján Budapesten, vidékre történő helyszíni kiszállítással. A kiszállítást az Amazonas.hu végzi, a szállítási költség országszerte 2100Ft/cím. A szállítási költség független a kért halak egyedszámától. A raktáron lévő termékek kiszállítása általában a fizetést követő 5-21 munkanapon belül történik. Amennyiben Önnek a megrendelt termékre ennél korábban szüksége van, kérjük e-mailban telefonon érdeklődjön a konkrét szállítási időről. Késedelem esetén részteljesítés is lehetséges. A részteljesítést követő szállítások ingyenesek és ezek terhét az Amazonas.hu viseli. Kártérítés nem kapható szállítási késedelem miatt. A díszhalakat a lecsomagolást követő 20 órán belül szállítjuk a megrendelőhöz. Kérjük, szíveskedjenek a megadott szállítási napon a termék átadását biztosítani! Továbbá kérjük megrendeléskor mobiltelefonszám megadását, hogy a szállító fel tudja venni a megrendelővel, az árú átvevő személlyel a kapcsolatot. Kérjük vegyék figyelembe, hogy postafiók címre nem szállítunk!