Amazonas különleges díszhalak boltja
Nem találta?

Nem találta meg a halat amit keres?
Írja be a nevét és értesítjük, amint beszereztük.

Impresszum

AZ OLDAL TULAJDONOSÁNAK ADATAI

* Cégnév: Exofish Kft.
* Székhely: H-1121 Budapest, Zugligeti u. 48/1.
* Telephely: H-1066 Budapest, Weiner Leó u. 8
(Ügyfélfogadás kizárólag előre egyeztetett időpontban)
* Cégjegyzékszám: 01-09-967016
* Adószám: 23469301-2-43
* EU adószám: HU23469301
* Bankszámlaszám: 12010628-01301717-00100003 (Raiffeisen)
* Állatkereskedelmi regisztrációs szám: HU20KE075
* Élőállat-szállítmányozói engedély száma: HU20SZ068
* Főtevékenység: 4623 Élőállat nagykereskedelme
* Képviselő: Orosi Zoltán, Ügyvezető
* Mobil: +36/305921944 (H-P 9-18.00)
* Email: info@amazonas.hu
SZERZŐI JOG
A www.AMAZONAS.hu site tulajdonosa az Exofish Kft.. A website-on található teljes tartalom, leírás, a weblapot alkotó képek, anyagok, összeállítások, funkciók grafikai és technikai megvalósítása szerzői jogvédelem alatt állnak és az AMAZONAS.HU kizárólagos tulajdonát képezik. A lapok tartalmát, egyedi funkcióit, grafikai és technikai építőelemeit sem részeiben, sem egészben felhasználni nem lehet a tulajdonos írásos engedélye nélkül, ellenkező esetben jogi lépéseket teszünk! Az oldalakon megtalálható információk és programok használatából bekövetkező bárminemű kárért, adatvesztésért felelősség az oldal tulajdonosait nem terheli. Ezért az információkat mindenki csak és kizárólag a saját felelősségére használja.

Bármely harmadik személy által készített weblapért, amit az AMAZONAS.HU-n keresztül lehet elérni, azért a készítők nem vállalják a felelősséget. Az AMAZONAS.HU ezért nem fogad el semmilyen felelősségre vonást az ezeken az oldalakon található hibákból, téves információkból adódó károkért. A Weboldalon árult élőállatok és forgalmazott áruk részletes jellemzői azok információs oldalán érhetőek el. Az ismertető leírás esetleges pontatlanságáért felelősséget nem áll módunkban vállalni - de természetesen mindent megteszünk az adatok pontosságáért-. A Weboldalon történő rendelés feltételezi a megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra. Az AMAZONAS.HU üzemeltetői a Weboldalon szabadon megváltoztathatják termékeik árát vagy azokhoz kapcsolódó határidőket. Bármely módosítás abban az időpontban lép életbe, amikor online megtalálható a Weboldalon. Az AMAZONAS.HU fenntartja a jogot, hogy bármely szolgáltatását vagy az oldalak bármely tartalmát külön figyelmeztetés nélkül megszüntesse.

ADATVÉDELEM

Az AMAZONAS.HU tiszteletben tartja és megóvja az Ön személyes adatait. A honlap az egyik legfejlettebb titkosítási technológiát használja, és biztonságot nyújt mindenkinek, aki meglátogatja akár tájékozódás, akár vásárlás céljából. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat csak saját céljainkra használjuk fel.

MILYEN INFORMÁCIÓKAT GYÜJT AZ AMAZONAS.HU?

Az AMAZONAS.HU oldalainak meglátogatásakor olyan általános információkat gyűjtünk, amelyek a látogatót nem azonosítják személyesen. Ezek az anonim adatok oldalaink látogatottságára vonatkoznak.
Az AMAZONAS.HU bizonyos szolgáltatásai regisztrációhoz kötöttek. A regisztráció során az alábbi személyes adatok megadását kérjük: vezeték és keresztnév, város, e-mail cím, telefonszám. További adatotokat (úgymint szállítási cím, számlázási cím, cégnév, stb.) csak rendeléskor kérünk.

ADATKEZELÉS, FELDOLGOZÁS, TOVÁBBÍTÁS

Az AMAZONAS.HU kizárólag a weboldal üzemeltetéséhez, és kiszállításhoz szükséges célokra használja az előző pontban meghatározott általános és személyes adatokat. Az adatok felhasználása a következő elvek szerint történik: Az előző pontban meghatározott általános adatok kizárólag az AMAZONAS.HU által érhetők el, az információk egyének szerint nem azonosítható módon kerülnek feldolgozásra és kifejezetten statisztikai célokat szolgálnak. A statisztikai adatok elemzése segítséget nyújt a website tökéletesítéséhez és fejlesztéséhez. Regisztráció esetén megadott adatok kizárólag a megrendelések teljesítését, azok megerősítését, nyomon követhetőségét szolgálják. A vásárló adatait az AMAZONAS.HU átadja a rendelést teljesítő, vele szerződésben álló szállítócégnek, akik ezen adatvédelmi nyilatkozatban foglaltaknak megfelelően bizalmasan kezelik azokat, betartva az összes vonatkozótörvényi előírást. Az AMAZONAS.HU regisztrált felhasználói személyes adataikat bármikor megváltoztathatják és frissíthetik a website-on történt sikeres bejelentkezés után. Az ezen online funkció segítségével nem megoldható kérdések, panaszok esetén az info@AMAZONAS.hu címen állunk rendelkezésére. Az AMAZONAS.HU munkatársai mindent megtesznek, hogy biztosítsák az adatok megfelelő biztonságát - mind a hálózati kommunikáció (online adatkezelés) során, mind az adatok tárolása, őrzése (offline adatkezelés) során. Az adatokhoz minden esetben kizárólag az illetékes munkatársak férhetnek hozzá.

REGISZTRÁLT FELHASZNÁLÓK JOGAI, ÉS AZOK ÉRVÉNYESÍTÉSE

A törvényi előírásoknak megfelelően az AMAZONAS.HU regisztrált felhasználóinak joguk van tájékoztatást kérni adataikról, azokat megváltoztatni illetve törölni a rendszerből, az info@AMAZONAS.hu címre írt elektronikus levéllel, melyben a regisztrált azonosítójának és adatainak törlését kéri. Ez esetben az AMAZONAS.HU a felhasználó személyes adatait rendszeréből törli.